1. Du är här:

Högre seminariet i religionshistoria: Carl-Johan Gurt

Datum: 19 september 2017 14:00 - 19 september 2017 16:00
Plats: Sal D4120, Södra husen, korridoren mellan D- och E-huset på plan 4

Carl-Johan Gurt presenterar sin recension av boken Hövdingens Totempåle och diskuterar de olika orsakerna bakom kravet på hövding G'psgolox totempåle.

Det högre seminariet äger hösten 2017 rum varannan vecka (på jämna veckor) i seminarierum D4120. Vid två tillfällen denna termin har vi APT (3/10 och 12/12) i samma lokal timmen innan seminariet. Till dessa tillfällen hälsas alla medarbetare välkomna!

Den som önskar få sin epostaddress ändrad, tillagd eller borttagen från sändlistan kontaktar Jannica Vestergård (jannica.vestergard@erg.su.se) och cc:ar meddelandet till Peter Jackson (peter.jackson@rel.su.se).

Inledare ansvarar för att skicka ut underlag senast en vecka innan seminarietillfället till adressen relsemnoreply@rel.su.se (obs! använd endast den här adressen när du vill nå alla på sändlistan).