Våra lokaler finns i E-huset, som är det femte i ordningen när du kommer från tunnelbanan. De flesta etnologerna, religionshistorikerna och genusvetarna hittar du på plan 7. Övriga, tillsammans med administrationen, håller till på plan 6.

Kommunikationer

Ta tunnelbanans linje 14 (Fruängen-Mörby) till Universitet, och håll till höger när du kommer upp i markplan. Gå förbi restaurangen, uppgången till Juristernas hus, Aulan och Allhuset. Nu ser du Södra husen skymta framför dig.

Du kan också ta buss 540 från Tensta C till Universitetet. Den stannar alldeles i närheten av tunnelbaneuppgången. Kommer du från innerstaden fungerar också buss 50 som stannar vid hållplatsen Universitetet Södra. Därifrån ser du (de ljusblå) Södra husen. E-huset är det femte räknat från Norrtäljevägen, och det går att gå in på gaveln som vetter mot parkeringsplatsen.

Åker du taxi, så stannar den helst på vändplanen intill A-huset. Adressen dit är Universitetsvägen 10A. E-huset har adress 10E, och ligger bara ett stenkast bort.