1. Du är här:

Högre seminariet i religionshistoria: Britt-Marie Näsström

Datum: 22 maj 2018 14:00 - 22 maj 2018 16:00
Plats: Sal D4120, Södra huset, korridoren mellan D- och E-husen på plan 4

Britt-Marie Näsström, professor emerita från Göteborgs universitet föreläser om den germanska gudinnan Nerthus.

Det högre seminariet i religionshistoria riktar sig framför allt till institutionens egna forskare och doktorander. Vårterminen 2018 äger seminariet rum varannan vecka (på jämna veckor) kl 14-16 i seminarierum D4120 om inte annat anges. Vid två tillfällen denna termin (6/2 och 12/6) har vi APT i samma lokal timmen innan seminariet, dvs kl. 13. Till dessa tillfällen hälsas först och främst avdelningens lärare, forskare och doktorander välkomna!

Den som önskar få sin epostaddress ändrad, tillagd eller borttagen från sändlistan kontaktar Jannica Vestergård (jannica.vestergard@erg.su.se) och cc:ar meddelandet till Peter Jackson (peter.jackson@rel.su.se).

Inledare ansvarar för att skicka ut underlag senast en vecka innan seminarietillfället till adressen relsemnoreply@rel.su.se (obs! använd endast den här adressen när du vill nå alla på sändlistan).