1. Du är här:

Högre seminariet i religionshistoria: Karin Sennefelt

Datum: 13 november 2018 14:00 - 13 november 2018 16:00
Plats: Sal D4110, Södra husen, korridoren mellan D- och E-huset på plan 4

Karin Sennefelt, professor i historia vid SU, presenterar pågående forskningsprojekt – ”Ordet blev till kött: Kroppen i Luthersk kultur under 1600-talet” – där hon bl.a. kommer att behandla besatthet, kätteri och hädelse.

Högre seminariet i religionshistoria äger rum varannan vecka (på jämna veckor). Vid två tillfällen denna termin har vi APT i samma lokal timmen innan seminariet. Till dessa tillfällen hälsas först och främst avdelningens lärare, forskare och doktorander välkomna!

Den som önskar få sin epostaddress ändrad, tillagd eller borttagen från sändlistan kontaktar Henning Brüllhoff (henning.brullhoff@erg.su.se) och cc:ar meddelandet till Peter Jackson Rova (peter.jackson@rel.su.se).

Inledare ansvarar för att skicka ut underlag senast en vecka innan seminarietillfället till adressen relsemnoreply@rel.su.se (Obs! Använd endast den här adressen när du vill nå alla på sändlistan).