Arbetsuppgifter

Du samordnar våra kandidat- och masterprogram, välkomnar och introducerar studerande, följer upp studieresultat och bereder studentärenden av olika slag. En stor del av ditt arbete kommer att vara studievägledning och information kring institutionens kurser och program till befintliga och presumtiva studenter, i samarbete med universitetets centrala studievägledning och Studentavdelning.

Du är institutionens internationella koordinator och administrerar institutionens avtal och våra inresande och utresande; både studenter och institutionens lärare, forskare och administrativa personal. Du är en del i den studieadministrativa gruppen tillsammans med institutionens utbildningsadministratörer.

Andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker någon som har stort intresse av att arbeta med utbildningar inom universitet/högskola. Du har högskoleutbildning och erfarenhet från liknade arbetsuppgifter från universitetssektorn.

Du har god förmåga att förmedla information och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du behöver ha god social kompetens och trivs med att knyta många nya kontakter. Du kan arbeta självständigt i att planera och strukturera dina ansvarsområden och du har god förmåga till samarbete med både den administrativa personalen samt lärarpersonal.

Anställningsvillkor

Anställningen avser heltid och är tidsbegränsad på inledningsvis 6 månader med möjlighet till förlängning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde 2020-11-02.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Länk till hela annonsen