Arbetsuppgifter

Som administrativ studierektor kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter kopplade främst till utbildning inom alla ERG:s ämnen på grund- och avancerad nivå på olika vis såsom schemaläggning, plagiatärenden och andra typer av studentärenden, betygsrapportering, utbildnings- och kursplaner, kursutvärderingar och kursrapporter, bemanning och tidsrapportering, vara föredragande i institutionsstyrelsen. Dessutom kommer du att, tillsammans med ämnesstudierektorerna, fylla en viktig funktion i institutionens strategiska arbete med utbildning på alla nivåer genom att analysera och följa genomströmning, kursutbud, svara på remisser relaterade till utbildningsfrågor och liknande.

Ytterligare uppgifter kan också tillkomma.

Kvalifikationer

Anställningen som administrativ studierektor ställer stora krav på noggrannhet och intresse för frågor som rör kvalitetssäkring av högre utbildning, men du behöver också vara flexibel, lösningsorienterad och bra på att kommunicera. Du har högskoleutbildning och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, lämpligen från universitets- och högskolesektorn. Du har god förmåga att förmedla information och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du har god social kompetens och trivs med att knyta många nya kontakter. Du kan arbeta självständigt i att planera och strukturera dina ansvarsområden och du har mycket god förmåga till samarbete med såväl administrativ som kärnverksamhetspersonal.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Klicka på länken nedan för att läsa hela annonsen på Stockholms universitets webbplats.